Spoed rijopleiding

Spoed rijopleiding voor het autorijbewijs

Maandenlang rijlessen volgen en maar 1 lesje per week niet voor jou weggelegd? Volg dan een spoed rijopleiding bij Spoedrijbewijs. Zoals onze naam doet vermoeden zijn wij dé specialist voor spoed rijopleidingen in Amsterdam en omstreken! Dit doen wij al 21 jaar, dat is 21 jaar kennis en ervaring in het uitstekend opleiden van leerlingen tot kundige en zelfverzekerde bestuurders.

Wist je dat..

Je bij Spoedrijbewijs jouw lespakket in max. 4 termijnen mag betalen? Dit bieden wij je graag als extra dienst aan omdat wij heel goed begrijpen dat je rijbewijs halen geen goedkope onderneming is! Zo hoef jij niet eerst maandenlang heel hard te sparen maar kun je gewoon tijdens het lessen je lespakket in termijnen afbetalen.

Starten met de spoed rijopleiding

Voordat je van start kan gaan met de spoed rijopleiding beginnen we met een intakeles. Dankzij deze intakeles krijgt jouw rijinstructeur een goed beeld van jouw rijvaardigheid. Hierna kan jouw rijinstructeur jou een goed advies geven omtrent het aantal rijlessen die jij waarschijnlijk nodig zult hebben. Vervolgens plannen we in overleg hoeveel lessen je per week kan/wilt nemen om zo snel en kosteffectief mogelijk jouw spoed rijopleiding succesvol af te ronden en je rijbewijs te halen.

Ik wil beginnen met een spoed rijopleiding!

Kies uw pakket

8 + 12 =

Ben je op zoek naar een rijschool in Amsterdam?

Bij ons haal je jouw rijbewijs binnen de kortste keren!

Rijles en theoriecursus in Amsterdam

Wil jij ook supersnel je rijbewijs-B halen in Amsterdam? Kies dan voor rijlessen in de vorm van een spoedopleiding. Bij spoed rijbewijs  Amsterdam hebben wij diverse lespakketten inclusief rijexamen garantie die in vier termijnen betaald mogen worden.

 

Op de hoogte blijven

Openingstijden

Maandag
08:00 - 20:00
Dinsdag
08:00 - 20:00
Woensdag
08:00 - 20:00
Donderdag
08:00 - 20:00
Vrijdag
08:00 - 20:00
Zaterdag
08:00 - 13:30
Zondag
Gesloten
WhatsApp chat