Rijschool Amsterdam

Binnen korte tijd je autorijbewijs op zak met Rijschool Amsterdam Spoedrijbewijs

Binnen korte tijd je autorijbewijs op zak met Rijschool Amsterdam Spoedrijbewijs

Ben jij iemand die er het liefst geen gras over laat groeien en zo snel mogelijk dat rijbewijs op zak wil hebben? Of heb je recent die geweldige nieuwe baan gekregen en moet je nu vaak gaan reizen? Dan doe je dat waarschijnlijk liever in een auto dan in de overvolle trein. En groot gelijk heb je! Een rijbewijs geeft je immers oneindig veel vrijheid.

 

Spoedrijbewijs Rijschool Amsterdam heeft zich al jaren gespecialiseerd in spoedopleidingen. Doordat wij ons hierin hebben gespecialiseerd is een spoedopleiding bij Spoedrijbewijs stukken efficiënter en succesvoller dan bij iedere andere ‘gewone’ rijschool. Al 21 jaar is Spoedrijbewijs Rijschool Amsterdam hét adres voor een spoedopleiding voor het autorijbewijs.

Waarom zou je kiezen voor rijschool Amsterdam Spoedrijbewijs?

N

Meer dan 21 jaar ervaring

N

Altijd een vaste instructeur

N

Gespecialiseerd in spoed rijopleidingen

N

Geen wachttijden

N

Nieuwe, veilige lesauto’s

N

Professionele instructeurs

N

Rijlessen in Amsterdam, Purmerend en Amstelveen

N

Lespakketten met examengarantie

N

Gespreid betalen is in overleg mogelijk

N

Supersnel je rijbewijs halen in Amsterdam

Neem een snelcursus bij Rijschool Amsterdam Spoedrijbewijs

Zodra je hebt besloten om te willen beginnen en je bij ons hebt aangemeld plannen wij een intakeles voor je in. Een intakeles is bedoeld om een goede inschatting te kunnen geven van de hoeveelheid rijlessen die jij nodig hebt voor het zo snel en kosteffectief mogelijk behalen van je rijbewijs. Hierna plannen wij in overleg het aantal rijlessen die jij nodig hebt direct in. Of je nou 1 of 3 keer per week wilt lessen is helemaal aan jou.

Heb je gekozen voor een van de pakketten B t/m G dan heb je standaard ook nog eens examengarantie! Dit examengarantie houdt in dat je nog een keer praktijkexamen mag doen op onze kosten mocht je onverhoopt de eerste keer toch zakken voor je praktijkexamen. Wij begrijpen dat het al niet leuk is als je de eerste keer zakt voor je praktijkexamen. Je zit dan al helemaal niet te wachten om weer een flink bedrag op te hoesten voor een herexamen. Laat daarom ons dat risico dragen!

Ik wil beginnen met een spoed rijopleiding!

Kies uw pakket

2 + 1 =

Ben je op zoek naar een rijschool in Amsterdam?

Bij ons haal je jouw rijbewijs binnen de kortste keren!

Rijles en theoriecursus in Amsterdam

Wil jij ook supersnel je rijbewijs-B halen in Amsterdam? Kies dan voor rijlessen in de vorm van een spoedopleiding. Bij spoed rijbewijs  Amsterdam hebben wij diverse lespakketten inclusief rijexamen garantie die in vier termijnen betaald mogen worden.

 

Op de hoogte blijven

Openingstijden

Maandag
08:00 - 20:00
Dinsdag
08:00 - 20:00
Woensdag
08:00 - 20:00
Donderdag
08:00 - 20:00
Vrijdag
08:00 - 20:00
Zaterdag
08:00 - 13:30
Zondag
Gesloten
WhatsApp chat